• muller-bouw huizen

Wat opdrachtgevers zeggen

Dat Müller-bouw iedere dag met plezier werkt aan klussen, groot of klein dat laten we graag zeggen door een aantal opdrachtgevers waar hij over de vloer is geweest.

Heb je binnenkort verbouw- of bouwplannen en zoek je een goed communicerende en netjes werkende vakman, dan ben je bij Müller-bouw aan het juiste adres.

Referenties

Voor onze uitbouw, renovatie van onze jaren 30 woning en een houten overkapping in Amersfoort hebben we begin 2017 meerdere aannemers benaderd. Vanwege het feit dat Muller Bouw een vergelijkbare verbouwing in onze buurt heeft gedaan, en deze naar tevredenheid was verlopen, heeft ons doen besluiten om Muller Bouw ook uit te nodigen. Meteen al onderscheidde Arnoud van Muller Bouw zich positief tov de andere aannemers. Arnoud onderhield het contact, hield zich aan zijn woord en kwam ook binnen afgesproken tijd met zijn voorstel. Verder onderscheidde Arnoud zich positief vanwege kennis, openheid en prijs.

We hebben gezamenlijk de werkzaamheden en planning bepaald. De verbouwing is geheel volgens de planning verlopen. In een beperkte periode van 7 weken was de klus geklaard. Groot voordeel is dat Arnoud elke dag aanwezig is en zelf een groot deel van de werkzaamheden uitvoert en coördineert. Arnoud heeft in dit geval samengewerkt met aannemer Mark en zij werden incidenteel ondersteund door een team aan grondwerkers, dakdekkers en stukadoors. Veelal partijen uit de buurt van Huizen. Bij de oplevering waren er vanwege de dagelijkse communicatie nauwelijks opleverpunten welke adequaat zijn opgepakt. De nazorg was dus ook goed. Kortom alles is netjes uitgevoerd, we zijn zeer tevreden!

In 2011 waren wij op zoek naar extra ruimte in ons huis. De kleine jaren-’30 keuken voldeed niet aan onze wensen en eveneens misten we connectie met onze woonkamer. Met name op de momenten van gezellig samenzijn met vrienden, leidde dit vaak tot een overvolle keuken bevolkt met mensen.

Uitbouw was slechts in beperkte mate mogelijk vanwege de reeds kleine tuin. Na een aantal gesprekken met aannemers t.b.v. de verbouwing ging de strekking heen en weer van alles is mogelijk tot alles is onmogelijk. Op een gegeven moment zei een aannemer, dan kun je hier zo’n mooie toog maken als ingang naar de keuken. Op dat moment zijn we op zoek gegaan naar de juiste aannemer met een creatieve inslag die mogelijkheden zag, die anderen niet zagen. Zo kwamen we bij Müller Bouw. Op basis van de fantastische dingen die hij met zijn eigen cascohuis heeft gedaan, begrepen we dat hij de juiste man voor de opdracht was. Uiteindelijk is een gedeelte van de gang bij de woonkamer getrokken. De open haard verwijderd en vervangen door een draaibare houtkachel. Een open doorgang van de woonkamer naar de keuken is gecreëerd, waarbij het gevoel van ruimte enorm is toegenomen, zonder dat een centimeter aan het huis is aangebouwd! Een geweldige stucadoor, voor stucwerk met joodse plinten en een vakman voor de electrische aanpassingen maakten het geheel compleet. Wat ons met name aansprak is dat Arnoud met je meedenkt, altijd met oplossingen komt. Altijd vakwerk levert, zijn afspraken nakomt en zijn werk netjes achterlaat.

Arnoud is een vakman die zeer netjes werkt. Hij heeft bij ons eerst 4 ramen vervangen en later heeft hij de open haard bij ons in de woonkamer verwijderd en een houtkachel geplaatst. De mensen die hij inschakelt zijn zonder uitzondering prettig om in huis te hebben. Dat geldt zeker ook voor Arnoud. Het is een prettige kerel die rustig blijft en het is fijn hem bij je aan het werk te hebben.

Prettige samenwerking, goede communicatie en hoge kwaliteit van opgeleverd werk.

Wij zijn nog elke dag blij met het geleverde vakwerk van Arnoud Muller.  Je ziet het vakmanschap van Arnoud duidelijk terug in onze verbouwing. En de luiken, die zijn in al die jaren dat ze hangen nog geen millimeter verzakt.

Ga naar de inhoud